call us image2103253710
   facebook imageinstagram imageTwitter image

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

cruises tips image
Αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία από κρουαζιέρες από Πειραιά ή γενικότερα κρουαζιέρες, αυτό το κομμάτι θα σας φανεί πολύ χρήσιμο, καθώς υπάρχουν μερικές σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξετε και να έχετε υπόψη σας πριν ξεκινήσετε για την πρώτη σας κρουαζιέρα!.

Είναι κάποια πράγματα που με τίποτα δε πρέπει να αφήσετε πίσω καθώς θα επιβιβάζεστε στο πλωτό σας ξενοδοχείο, αλλά και κάποιες πληροφορίες, των οποίων η γνώση σίγουρα θα κάνει ακόμα πιο όμορφο το ταξίδι σας και πιθανότατα θα αποφύγετε δυσάρεστες και απρόσμενες συνέπειες.

 

Πάμε λοιπόν να τις δούμε:

arrow image Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας θεωρημένο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου, καθώς και βίζα σε περίπτωση που αυτή κρίνεται απαραίτητη.

arrow image Σε περίπτωση που κάνετε χρήση του διαβατηρίου, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 2 κενές σελίδες και ότι η ημερομηνία λήξης του διαβατηρίου σας απέχει το λιγότερο 6 μήνες από την ημερομηνία που πραγματοποιείται κάποια από τις κρουαζιέρες από Πειραιά.

arrow image.Να έχετε κατά την επιβίβαση σας στο κρουαζιερόπλοιο τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα.

arrow image Να κλειδώνετε τις αποσκευές σας και να έχετε τοποθετήσει πάνω τους ειδικό καρτελάκι με τα στοιχεία σας.

arrow image Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, φροντίστε να έχετε μαζί σας την ανάλογη ποσότητα φαρμάκων, καθώς και ενημερωτικό σημείωμα από τον γιατρό σας.

arrow image Για δική σας ασφάλεια και υγεία, εάν είστε έγκυος, για να ταξιδέψετε θα πρέπει να μην έχετε περάσει τον έκτο μήνα της κύησης και να προσκομίσετε από το γιατρό σας πιστοποιητικό που να βεβαιώνει ότι μπορείτε να ταξιδέψετε.

arrow image Για τη δική τους ασφάλεια και υγεία, βρέφη ηλικίας κάτω των τριών μηνών δε μπορούν να ταξιδέψουν.

arrow image Εν πλω υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο με γιατρό επί 24ωρου βάσεως.

arrow image Σε περίπτωση που κάντε κράτηση για μια από τις κρουαζιέρες από Πειραιά και στη συνέχεια θελήσετε να την ακυρώσετε, τα ακυρωτικά έχουν ως εξής:

πάνω από 60 ημέρες πριν την αναχώρηση: απώλεια προκαταβολής
60 - 46 ημέρες πριν την αναχώρηση: 10% ακυρωτικά επί του συνόλου
45 - 31 ημέρες πριν την αναχώρηση: 25% ακυρωτικά επί του συνόλου
30 - 16 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου
15 - 8 ημέρες πριν την αναχώρηση: 75% ακυρωτικά επί του συνόλου
λιγότερες από 8 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

arrow image Σε όλες τις κρουαζιέρες από Πειραιά την τελευταία μέρα εξοφλείτε µε πιστωτική κάρτα ή μετρητά έναντι αναλυτικού λογαριασμού. Οι πιστωτικές που γίνονται δεκτές στο πλοίο είναι American Express, Mastercard και Visa. Μπορείτε επίσης να διευθετήσετε το λογαριασμό σας με Travellers' Cheques, όμως χρεωστικές κάρτες και προσωπικές επιταγές δεν γίνονται δεκτές.

arrow image Για λόγους υγιεινής και ασφαλείας, δυστυχώς δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα σε κανένα από τα πλοία µας.

arrow image Προτιμήστε να έχετε μαζί σας ελαφρά, ανοιχτόχρωμα ρούχα και αθλητικά παπούτσια. Μην ξεχάσετε το μαγιό σας, αλλά και κάποια ζακέτα ή ελαφρύ μπουφάν για το βραδινό αεράκι.

arrow image Καλό είναι επίσης να εξοπλιστείτε με γυαλιά ηλίου, καπέλο, αντηλιακό φωτογραφική μηχανή ή/και βιντεοκάμερα.

arrow image Στο εστιατόριο και στους δημόσιους χώρους του κρουαζιερόπλοιου πρέπει να προσέρχεστε με κόσμια ένδυση για λόγους αισθητικής και υγιεινής.

arrow image Σε όσες κρουαζιέρες από Πειραιά οργανώνονται θεματικά ή ιδιαίτερα events, που απαιτούν επίσημο ένδυμα, πρέπει να τα τηρείτε. Για τις γυναίκες αυτό περιλαμβάνει κοκτέιλ φόρεμα (cocktail dress) ή ένα κομψό σύνολο, ενώ για τους άντρες κοστούμι (παντελόνι, πουκάμισο, σακάκι) και γραβάτα.

arrow image Σε περίπτωση που ακολουθείτε συγκεκριμένη διατροφή, έχετε κάποια αλλεργία ή δυσανεξία, ενημερώστε μας εγκαίρως, ώστε να λάβει γνώση ο μετρ του εστιατορίου, ο οποίος θα συζητήσει μαζί σας εάν απαιτείται η τροποποίηση του μενού σας.

arrow image Σε περίπτωση που ταξιδεύει ανήλικος χωρίς να συνοδεύεται από γονέα θα πρέπει να φέρει υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 (όπου θα δηλώνετε υπεύθυνα ότι συναινείτε στο ταξίδι αυτό).

Αυτές σε γενικές γραμμές κάποια tips, συμβουλές και οδηγίες που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε υπόψιν πριν αποφασίσετε να λάβετε μέρος σε κάποιες από τις κρουαζιέρες από Πειραιά. Αν δεν έχετε κάποιο πρόβλημα με τα παραπάνω και είστε πλήρως έτοιμοι, κάντε άμεσα την κράτησή σας! Διαφορετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Κάντε Κράτηση


All inclusive cruise

ΠΡΟΣΦΟΡΑ  Early Booking 20% έκπτωση σε όλες τις κρουαζιέρες από Πειραιά και Λαυριο με το Celestyal Crystal   και  το Celestyal Olympia.
Σας αρέσουν οι κρουαζιέρες;
Κάντε μας Like!Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις κρουαζιέρες από Πειραιά της Celestyal Cruises για το 2015.

Download Brochure Button

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας  για να μη χάνετε τις μοναδικές προσφορές μας για Κρουαζιέρες από Πειραιά και όλα τα νέα μας!

Όνομα:
E-mail:

Cruises from Piraeus Νο2 image

Cruises from Piraeus Νο3 image

Cruises from Piraeus Νο4 image

Cruises from Piraeus Νο5 image

Cruises from Piraeus Νο6 image

Cruises from Piraeus image