call us image2103253710
   facebook imageinstagram imageTwitter image

7ήμερες Κρουαζιέρες από Λαύριο

σε 4 ελληνικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Πάτμο, Σύρο) & 3 προορισμούς στην Τουρκία

 

 

 

Κρουαζιερες απο Πειραια - Πάτμος
Κρουαζιερες απο Πειραια - Σύρος
Κρουαζιερες απο Πειραια - Κουσάντασι
Κρουαζιερες απο Πειραια - Κωνσταντινούπολη
Κρουαζιερες απο Πειραια - Δικελι
Κρουαζιερες απο Πειραια - Θεσσαλονίκη
Κρουαζιερες απο Πειραια - Καβάλα

Αναχώρηση και από Θεσσαλονίκη 28 Οκτωβρίου 2017

Κάντε πραγματικότητα το όνειρο σας για μια κρουαζιέρα και επιλέξτε αυτό το δελεαστικό και γεμάτο πακέτο, που ξεκινάει από το Λαύριο, αλλά για λόγους ευκολίας έχετε ενταχθεί γενικότερα στις κρουαζιέρες από Πειραιά. Πρόκειται για μια κρουαζιέρα "Προσκύνημα" στα χνάρια του Αποστόλου Παύλου, αφού θα ακολουθήσετε την πορεία του "Αποστόλου των Εθνών" κατά την διδασκαλία του Χριστιανισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και τη γείτονα Τουρκία.

Ξεκινήστε την μοναδική εμπειρία σας στον θρησκευτικό τουρισμό, μιας και η κρουαζιέρα πραγματοποιείται μια και μόνο φορά, στη Θεσσαλονίκη, τη βασίλισσα του βορρά. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε χαλαρά τον καφέ σας και φυσικά να φωτογραφηθείτε στο Λευκό Πύργο στην παραλία της πόλης, ολοκληρώνοντας την πρώτη μέρα σε αυτές τις κρουαζιέρες από Πειραιά.

Απολαμβάνοντας τη διαμονή σας στο πλωτό ξενοδοχείο βάλτε πλώρη για το την Καβάλα, το ελληνικό Μόντε Κάρλο, μια πόλη αμφιθεατρικά κτισμένη που προσφέρεται για περίπατο. Λίγο πιο έξω, στους Φιλίππους, θα βρεθείτε στο χώρο όπου ο Απόστολος Παύλος έκανε το πρώτο κήρυγμα του.

Την επόμενη μέρα σε αυτές τις κρουαζιέρες από Πειραιά θα ξυπνήσετε και η Κωνσταντινούπολη θα είναι στα πόδια σας. Πληθώρα αξιοθέατων παγκόσμιου ενδιαφέροντος όπως το Τοπ Καπί, το τέμενος του Σουλεϊμάν, και η Αγία Σοφία περιμένουν να τα εξερευνήσετε. Επόμενος προορισμός είναι το Δεκελί με τις χρυσές παραλίες και πλήθος αξιοθέατων, ενώ έπεται το Κουσάντασι με το πολύχρωμο παζάρι και την αρχαία Έφεσο.

Το επόμενο πρωινό από νωρίς θα βρεθείτε στην Πάτμο, όπου σίγουρα θα νιώσετε θρησκευτικό δέος στην ομώνυμη Μονή και στο σπήλαιο της Αποκάλυψης, ενώ το απόγευμα τελευταίος προορισμός σας θα είναι η Σύρος. Κάπως έτσι κλείνουν αυτές οι κρουαζιέρες από Πειραιά, καθώς την επόμενη θα επιστρέψετε στο Λαύριο.

Τιμή: 599€ το άτομο χωρίς κρυφές χρεώσεις (335€ το πακέτο + 264€ λιμενικά τέλη)

 


*Προσοχή σε πακέτα εταιρειών που ΔΕΝ αναφέρουν τελικό κόστος, αλλά κρύβουν επιπλέον χρεώσεις (π.χ. φόρους & τέλη)

Κάντε Κράτηση


Οι συγκεκριμένες κρουαζιέρες γίνονται με το υπερπολυτελές Celestyal Crystal

All inclusive cruise

 

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
Άφιξη Αναχώρηση Προορισμός
- 17:00 Λαύριο
08:00 18:00 Θεσσαλονίκη
08:00 16:00 Καβάλα
09:30 20:00 Κων/πολη
12:00 20:00 Δεκελί
08:00 23:30 Κουσάντασι
06:30 11:30 Πάτμος
18:00 23:30 Σύρος
07:00   Λαύριο

Σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα οι κρουαζιέρες αυτές ξεκινούν από το Λαύριο με το Celestyal Nefeli, διαρκούν 7 ημέρες και την όγδοη μέρα θα επιστρέψετε στο λιμάνι του Λαυρίου, από όπου ξεκινήσατε, έχοντας περάσει από 4 προορισμούς στην Ελλάδα και 3 στην Τουρκία. Πρόκειται βέβαια για την πιο σπάνια από όλες τις κρουαζιέρες από Πειραιά, αφού διοργανώνεται μόλις δύο φορές!cruises from piraeus map image

Το πακέτο περιλαμβάνει:

arrow imageΔιαμονή στην καμπίνα σας

arrow imageΠλήρη Διατροφή Καθημερινά

arrow imageΒραδιά Gala και Shows

arrow imageΤα Λιμενικά Τέλη (264€)

arrow imageΕίσοδο σε Πισίνα /Γυμναστήριο

arrow imageΣυμμετοχή στα προγράμματα ψυχαγωγίας στο πλοίο

arrow imageOpen bar (όλα τα ποτά και ροφήματα Δωρεάν σε απεριόριστη ποσότητα!)

arrow imageΦιλοδωρήματα

arrow imageΔωρεάν εκδρομή στην Αρχαία Έφεσο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Κρουαζιερες απο Πειραια - Θεσσαλονίκη
Κρουαζιερες απο Πειραια - Σύρος
Κρουαζιερες απο Πειραια - Δικελι
Κρουαζιερες απο Πειραια - Κουσάντασι
Κρουαζιερες απο Πειραια - Καβάλα
Κρουαζιερες απο Πειραια - Πάτμος
Κρουαζιερες απο Πειραια - Κωνσταντινούπολη

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και ακολουθήστε μας σε αυτή την μοναδική κρουαζιέρα, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Είναι μια από τις κρουαζιέρες από Πειραιά που διοργανώνετε μόνο μια φορά, για αυτό μη χάσετε την ευκαιρία και κλείστε έγκαιρα εισητήριο.

Αρχικά το πλωτό σας ξενοδοχείο θα αγκυροβολήσει στη «νύμφη του Θερμαϊκού». Η Θεσσαλονίκη σας περιμένει φιλόξενη όπως πάντα να τη περπατήσετε, να περιηγηθείτε στη πληθώρα μνημείων και αξιοθέατων και αφού φωτογραφηθείτε στο Λευκό Πύργο, να απολαύστε χαλαρά τον καφέ σας. 

Βεβαίως θα έχετε την τύχη να δείτε και αξιοθέατα θρησκευτικού και πολιτιστικού περιεχομένου, όπως τα αρχαία τείχη, το σπίτι του Ιάσονα και την Αγορά, πριν φτάσετε τον επόμενο προορισμό σας σε αυτή την κρουαζιέρα από Πειραιά, την αμφιθεατρικά κτισμένη Καβάλα, που προσφέρεται για περίπατο. 

Λίγο έξω από την πόλη θα βρείτε στους Φιλίππους, την περιοχή όπου ο Απόστολος Παύλος πραγματοποίησε το πρώτο του κήρυγμα! Σε αυτό τον τόπο βάφτισε επίσης την πρώτη Χριστιανή στην Ευρώπη, τη «γυναίκα με το όνομα Λυδία». Εδώ θα επισκεφτείτε και τη φυλακή, στην οποία κλείστηκαν ο Απόστολος Παύλος με τον Σίλα.

Το βράδυ φροντίστε να ξεκουραστείτε καλά γιατί το άλλο πρωί η Πόλη περιμένει να σας εντυπωσιάσει. Παγκόσμια αξιοθέατα όπως η Αγία Σοφία, τα ιστορικά τείχη της πόλης που για αιώνες απέκρουαν τους επιδρομείς, το Οικουμενικό Πατριαρχείο αλλά και οθωμανικά μνημεία όπως το Τοπ Καπί και το τέμενος του Σουλεϊμάν, που θα σας αφήσουν άφωνους.

Επόμενος σταθμός σας σε αυτές τις κρουαζιέρες από Πειραιά είναι το Δεκελί ή Δικελί, στο οποίο θα ξετρελαθείτε από τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές του. Χαρακτηριστικές του είναι οι πολλές ιαματικές πηγές, οι καταρράκτες, η ηφαιστειακή λίμνη Καραγκόλ και τα αρχαία σπήλαια. Εξίσου σημαντικά όμως και άξια θαυμασμού είναι το μνημείο Olof Palme και το Τζαμί Merkez, το οποίο έχει την ιδιομορφία, ότι για την κατασκευή δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ένα καρφί! Τέλος έχετε υπόψη πως σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται πόλεις όπως το Αϊβαλί, το Κανταρλί και η Πέργαμος.

Το επόμενο πρωί θα σας βρει μικρασιατικά παράλια του Κουσάντασι, όπου θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στο δημοφιλές τοπικό παζάρι, με τους ήχους και τα χρώματα να εναλλάσσονται διαρκώς μεταφέροντας σας ανατολίτικες εικόνες. Ταυτόχρονα οργανωμένες παραλίες, μαρίνες ασφυκτικά γεμάτες από κότερα και ιστιοπλοϊκά, καφέ-μπαρ, μοντέρνα ρεστοράν και κάθε είδους καταστήματα - τα περισσότερα κατά μήκος της παραλιακής ζώνης - θα σας προκαλέσουν μια συναρπαστική αντίθεση. Ακριβώς δίπλα, σε απόσταση μόλις 19 χιλιομέτρων βρίσκεται η Έφεσος με αμέτρητα γνωστά αρχαία αξιοθέατα για τους θιασώτες του είδους, όπως το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας, χωρητικότητας 24 000 θεατών.

Επόμενος σταθμός σας είναι εντός Ελλάδας και μάλιστα ένας από τους σημαντικότερους για τους λάτρεις του θρησκευτικού τουρισμού. Αναφερόμαστε στην Πάτμο, όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου αλλά και το σπήλαιο της Αποκάλυψης, όπου χαράχτηκε ο Σταυρός από τον Ιωάννη τον Ευαγγελιστή και την τριπλή σχισμή στο τοίχωμα της σπηλιάς, από όπου ο Ιωάννης άκουγε τον Θεό να του υπαγορεύει την Αποκάλυψη. Αυτές οι κρουαζιέρες από Πειραιά φθάνουν στο τέλος τους με την απογευματινή σας επίσκεψη τη Σύρο, ενώ το επόμενο πρωί πλέον θα έχετε επιστρέψει στο λιμάνι του Λαυρίου, από όπου ξεκινήσατε.

Το πακέτο ΔΕΝ περιλαμβάνει:

arrow imageΕπιπλέον εκδρομές

arrow imageΟι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής

arrow imageΟι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου

arrow imageΠροσωπικά έξοδα

arrow imageΌτι δεν αναφέρεται ρητά σε αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μη χάνετε τις μοναδικές προσφορές μας για Κρουαζιέρες από Πειραιά και όλα τα νέα μας!

Όνομα:
E-mail:

ΚρουαζΙΕρες απο ΠειραιΑ ΤιμΕς

Ημερομηνίες Αναχωρήσεις για κρουαζιέρες από Πειραιά και σχετικές τιμές

Πρόγραμμα

Οκτωβρίος
 
 
 
 
27

Τιμές

Εσωτερικές Καμπίνες: από 599€

Εξωτερικές Καμπίνες: από 817€

Junior Σουίτες: από 979€

Grande Σουίτες: από 1312€

Παρατηρήσεις

Στις παραπάνω τιμές δεν υπάρχουν άλλες κρυφές υποχρεωτικές χρεώσεις για τις κρουαζιέρες.

 

Στις παραπάνω τιμές ισχύει η ειδική μειωμένη τιμή προσφοράς που έχει εξασφαλίσει η εταιρεία μας για τις κρουαζιέρες από Πειραιά και είναι κατ’ άτομο σε δίκλινη καμπίνα. Οι τιμές αυτές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό καμπινών ανά κατηγορία και ενδέχεται σύντομα να καλυφθούν.

Σε αυτές τις κρουαζιέρες από Πειραιά τα παιδιά ως 16 ετών (σαν 3ο ή 4ο άτομο) θα χρεωθούν μόνο με τα λιμενικά έξοδα (224 ευρώ), εφόσον μείνουν στην ίδια καμπίνα με τους 2 ενήλικες.

Για μονόκλινες καμπίνες (ΙΑ ως ΧD) υπάρχει επιβάρυνση 50%, ενώ για τις ΧE, XF, SJ, S, SB και SI η επιβάρυνση είναι 100%.

Για να λάβετε μέρος σε αυτές τις κρουαζιέρες από Πειραιά είναι απολύτως απαραίτητο να έχετε ενεργό διαβατήριο ή αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες).

 

           Κάντε Κράτηση

Cruises from Piraeus image

Cruises from Piraeus Νο6 image

Cruises from Piraeus image